Herfstige lunch wraps

Wraps voor lunch vind ik een echte traktatie! Ik ben zelf geen grote fan voor brood voor de lunch, meestal eet ik een grote salade met gekookte granen. Dus wanneer er weer eens wraps op het menu staan wordt ik helemaal blij.

Ik maak meestal een frisse wrap met paprika, komkommer, radijsjes en een soja-yoghurt sausje. Dat past niet meer helemaal bij dit herfstige weer. Dus het was tijd om een nieuwe versie te bedenken.

Door de walnoten en balsomico krijgt de de wrap een warme en herfstachtige smaak.

Deze wraps zijn super simpel om te bereiden maar o zo lekker. Deze gaat zeker vaker terug komen tijdens onze lunch.

Voor 4 kleine wraps

 

Ingredienten:

- 2 wortels

- 1/2 courgette

- hummus

- kleine rode ui

- gemengde jongblad sla

- 4 kleine mais wraps

- 4tl balsamicoazijn

- 2 handje walnoten


Bereiding:

- Snijd de wortel en courgette in dunne reepjes

- Schil de rode ui en snipper fijn

- Hak de walnoten grof en rooster ze kort in een koekepan

- Warm de wraps op in een koekepan, doe dit niet te lang want dan worden ze hard en lastig om te rollen

- Beleg de wraps per wrap met 1 flinke eetlepel hummus, een handje sla, de groenten, de ui en walnoten

- Druppel 1tl balsamicoazijn per wrap over de vulling

- Herhaal voor de overige wraps en rol de wraps dicht

Laat me weten in een reactie weten wat je van de wraps vond of wanneer je ze gaat maken! Eet smakelijk.

Commentaar schrijven

Commentaren: 0