· 

Hotspot Nijmegen: Tati

Ik realiseerde net dat ik nog helemaal geen hotspots uit mijn eigen stad heb gedeeld!

Voor het Oosten van het land doet Nijmegen het nog best oke met vegan eetgelegenheden. Maar ik vind dat het nog wel beter kan. Het is toch altijd even zoeken waar we kunnen gaan eten, en erg afwisselend wordt het daar natuurlijk niet van..

Maar dat hoeft helemaal niet zo erg te zijn natuurlijk. De hotspot die ik vandaag met jullie deel is namelijk onze favoriete plek in Nijmegen. We komen hier vaak meerdere keren per maand voor fijne burgers, heerlijke taartjes en kopjes koffie. En dat gaat echt nooit vervelen. Het is er altijd gezellig, het interieur is retro en veelal ingericht met de leukste tweedehands spullen. 


Afgelopen weekend ging ik twee keer lunchen bij Tati (oeps), ze hebben sinds kort een nieuwe kaart en dat moest natuurlijk even worden uitgeprobeerd.

Zaterdag had ik afgesproken met een buurtgenoot, ze is goed op weg met een veganistisch levensstijl en wou graag wat meer tips. Dat vroeg om een lunchafspraak, en het werd natuurlijk Tati. Ik nam ik een salade met couscous en geroosterde bloemkool en zij nam hun beroemde seaweedburger.

Toen wij zondagmiddag niet veel in huis bleken te hebben voor lunch, en stiekem toch meer zin hadden in "iets lekkers" dan in brood, reden we naar Tati.

Deze keer nam ik de Marokaanse salade en Jeroen nam de no-chicken salade. Alle drie de lunch gerechten die ik heb geprobeerd afgelopen weekend zijn een goede toevoeging aan de toch al goede menukaart.

Bij Tati kun je ook terecht voor avondeten, ontbijt, high tea of een kopje koffie met gebakje.

Er staan meerdere vegan opties op de menukaart, maar ook vegetariërs en vleeseters kunnen hier terecht.

Je vind Tati in Nijmegen Oost op de Koolemans Beijnenstraat 80 in Nijmegen.

Bezoek de website voor meer informatie!

Reactie schrijven

Commentaren: 0