· 

Duurzame mode: Wolf and Storm

Ik heb er soms best wel moeite mee om diervriendelijke kleding te vinden die ik ook nog eens leuk vind. Wanneer ik een middagje ga winkelen wordt ik toch vaak teleurgesteld wanneer ik op het label bekijk waar de kleding van is gemaakt. Dikke kans dat er wol in een leuk vestje zit, of dat een tas is gemaakt van leer. Helaas beide niet diervriendelijk. En dat maakt de zoektocht naar leuke kleding een stuk lastiger. Daarom ben ik erg blij dat ik de webshop Wolf and Storm heb ontdekt. De kleding die je in de webshop vindt zijn vegan, duurzaam én biologisch! Niet bepaald hip waarschijnlijk, zullen de vele denken bij duurzame kleding. Maar niets is minder waar! Wolf and Storm verkoopt juist stijlvolle en vrouwelijke mode. Hieronder laat ik jullie de tassen zien die ik er laatst heb aangeschaft.

Mijn favoriete vegan merk Matt and Nat wordt goed vertegenwoordigd in de webshop van Wolf and Storm. De tassen, schoenen en portemonnees van Matt and Nat zijn allemaal gemaakt van diervriendelijk materialen. En nog mooier: de voering van de tassen wordt gemaakt van gerecyclede flessen. Ik vind dit een erg goed initiatief. Zo loop ik er niet alleen mooi bij, ik maak ook de wereld een stukje mooier. 


Ik kocht laatst bij Wolf and Storm dan ook twee tassen van Matt and Nat. Ik kocht de tas Baxter om mee te nemen naar het werk, deze is groot genoeg om mijn dopper en bakjes lunch in mee te nemen. En het design staat erg stijlvol.

Ik was al een tijd op zoek naar een wat kleiner tasje waar ik mijn telefoon, sleutels en portomennee in kon meenemen maar waar ik bijvoorbeeld ook een flesje water of tube handcrème in kwijt kon. En dan ook nog een diervriendelijk.. Nou dat was niet makkelijk bleek, tot ik de Blinkin tegen kwam! Ik was opslag verliefd op dit tasje.


En geluksvogel die ik ben, won ik ook nog eens een mooie portemonnee van Matt and Nat via een winactie van de Vegan Challenge en Wolf and Storm! Ik ben er heel erg blij mee. En hij past ook nog eens goed in mijn groeiende collectie Matt and Nat.

Je vindt in de webshop ook andere merken zoals bijvoorbeeld de Nederlandse ontwerpster Denise Roobol, MUD jeans en People's Avenue. Ik vind niet alleen de kleding die wordt verkocht erg leuk, ook eigenaresse Marlieke Broekmeulen is erg vriendelijk. Bij elk pakketje kreeg ik een handgeschreven boodschap en na een bestelling werd ik op de hoogte gehouden van de status.

Duurzame mode saai? Think again! Laat me in de reacties weten wat je van deze blog vind en wat jou favoriete vegan merken zijn. #byebyeleather!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Claire (dinsdag, 15 november 2016 04:05)

    Oooh zo herkenbaar! Ik heb me rot gezocht naar hippe duurzame kleding maar de meeste items zijn vaak erg basic of veels te duur. Wolf and Storm is echt top. Alleen niet studentproof. De tassen van Matt & Nat staan ook op mijn wishlist, zo prachtig. Mooie foto's trouwens en toffe jas :)

  • #2

    Merel (woensdag, 16 november 2016 16:39)

    @Claire : Thanks! Helaas is duurzame mode in het algemeen niet heel erg studentenproof. Hopelijk ben je zelf snel in het bezit van een fijne Matt & Nat tas, het is even sparen maar zeker de moeite waard :)