· 

Hotspot Amsterdam: Bar James

Afgelopen weekend gingen we een dagje naar Amsterdam. Sinds we vegan zijn gaan eten staat dit een stuk vaker op de planning dan voorheen. Dit komt voornamelijk door de leuke vegan tentjes. De aankomende dagen zal ik de plekken met jullie delen die we hebben bezocht.

Over Bar James had ik al veel positiefs gelezen. Tijd voor een bezoekje dus!

Toen we binnenstapte snapte ik wel waarom er zo veel positiefs over werd geschreven. Bar James ligt in Amsterdam Oost. Ik was hier nog nooit eerder geweest maar ik vond het zeker een bezoekje waard, de Javastraat was gezellig druk en er zitten veel winkeltjes en een markt in de buurt.

Bij Bar James wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd, verder kun je er ook terecht voor een whiskey in de avond. Op de kaart staan meerdere vegan gerechten. Voor lunch namen we beide de wortelburger met ingelegde groenten en frietjes met vegan mayo! Jaja, vegan mayo! Erg fijn als er zelfs bij de sausjes aan je wordt gedacht.

De burger was erg lekker, aanrader dus!
De volgende keer dat we in Amsterdam zijn gaan we zeker nog eens terug voor het diner. Ik heb gelezen dat ze ook vegan bitterballen serveren! Dat moet ik proeven.
Bar James is niet een typische vega(n) tentje, en juist erg hip, en je kunt hier dan ook prima je omni-vrienden of familie mee naar toe nemen!

Kun jij na het horen over vegan bitterballen niet meer wachten Bar James binnenkort te bezoeken? Laat me dan weten wat je er van vond!

Reactie schrijven

Commentaren: 0