· 

Hotspot Amsterdam: Jackson Dubois

Jackson Dubois vind je op een locatie midden in de stad, aan het Spui. Het interieur heeft een stoere uitstraling met veel zwart en industriële elementen. Overdag is in dezelfde ruimte Cafe Esprit te vinden, en in de avond gaat Jackson Dubois open.
Er worden gerechten die elk een eigen verhaal hebben, het reguliere menu is een kleine wereldreis door middel van allerlei soorten streetfood. Voor de veganisten onder ons is er een apart deel op de menukaart gereserveerd. Met diverse raw en vegan gerechten en een selectie fijne toetjes! Wij bestelde een linzen risotto en een lasagne met pompoen, en we werden hier enorm enthousiast van! Dit is naar mijn mening een van de betere restaurants waar je als vegan terecht kunt!


De lasagne moet je echt proberen als je er gaat eten! Maar vooral van de toetjes werden we erg blij: een chocolade mousse van aquafaba en diverse cheesecakes, ik nam de tiramisu cheesecakes. Beiden waren to die for!

Laat je me weten als je ook bent geweest?

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Lindsey Napoli (maandag, 06 februari 2017 20:01)


    Nice blog! Is your theme custom made or did you download it from somewhere? A theme like yours with a few simple tweeks would really make my blog jump out. Please let me know where you got your design. Appreciate it