· 

Fotoverslag kerstbrunch

Fijne kerst iedereen! Hopelijk hebben jullie er al een fijne kerstavond en eerste kerstdag opzitten. Wij in ieder geval wel! Na weken plannen was het dan eindelijk zover, onze vegan kerst brunch voor de familie van Jeroen! We hebben gisteren de hele middag in de keuken staan ploeteren, maar het resultaat mocht er zijn. We hebben een fijne middag gehad met familie en iedereen heeft heerlijk gegeten. Altijd leuk om mensen te verassen met hoe lekker veganistisch eten kan zijn! In dit blog een kleine impressie van de brunch. Hoe hebben jullie kerst gevierd? Ik ben heel erg benieuwd wat er op het menu stond en of het een vegan kerstmenu was dit jaar! 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Kees en Hetty (maandag, 26 december 2016 04:39)

  Nou Merel en Jeroen. Jullie hebben er voor gezorgd dat wij een unieke en onvergetelijke eerste kerstdag hebben gehad. Alles was in de puntjes geregeld en het smaakte ook echt heel erg lekker. En wat een variatie.
  Liefs Kees en Hetty

 • #2

  Ella (dinsdag, 27 december 2016 10:56)

  ik sluit me hier graag bij aan. Voortreffelijk in alle opzichten! En heel gezellig.

 • #3

  Merel (donderdag, 29 december 2016 08:28)

  @Kees, Hetty & Ella: wat leuk om te horen dat jullie het fijn vonden! Wij hebben enorm genoten. Bedankt dat jullie er waren!