· 

Hotspot Den Haag: Foam

Den Haag stond al een tijdje bovenaan mijn lijstje om te bezoeken, ik was er al jaren niet meer geweest en er schenen veel vegan tentjes te zijn. En dan met name Foam leek mij een erg fijne plek om te gaan lunchen.

Bij binnenkomst voelde het gelijk al fijn. Foam bevind zich in een oud pandje, van buiten ziet het er klein uit, maar binnen is het toch ruimer dan gedacht. Het is een lichte plek met kleurrijke bloemen, een tafel met de groenten en fruit voorraad en een open keuken.
We zagen ook een gezellig tuintje en een terras, maar daar was het helaas geen weer voor.

Ik test altijd eerst de koffie, en nam de latte met havermelk. Jeroen ging voor het Devil's Avocado sapje, een interessante combinatie van pindakaas, banaan, spinazie, aardbei en avocado. We hadden honger gekregen van de lange reis naar Den Haag en bestelde voor lunch de quesadilla en de portobello met amandelcrumble. Beiden gerechten waren echt top! De portobello met amandelcrumble vond ik zo lekker dat ik een eigen versie met kerst heb gemaakt. Ik ontdek regelmatig een nieuwe favoriete lunch plek, en Foam staat nu even bovenaan hoor!

Bij Foam vind je ook de lekkerste taartjes, onder andere van SUE. Helaas hadden we daar geen ruimte meer voor, maar ik kom er zeker nog eens voor terug!

Binnenkort een bezoekje aan Den Haag op de planning gaan? Ga dan ook zeker even bij Foam langs voor een ontbijtje, lunch of een kopje koffie.

Foam vind je aan de Frederikstraat 44, Den Haag. Ze zijn dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00.

Ben je al een bij Foam langs geweest? Laat me weten wat je er van vond!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Iris (vrijdag, 13 januari 2017 07:54)

    Oew dit lijkt mij een leuk plekje en ga ik zeker even opslaan! Ben altijd nog op zoek naar plekjes om lekker te kunnen eten in Den Haag. Taartjes for the win, haha.

  • #2

    Merel (woensdag, 18 januari 2017 14:59)

    @Iris: Zeker de moeite waard om langs te gaan! Heerlijke gerechtjes!