· 

5 x mijn favoriete Nederlandse Instagram accounts

Instagram is mijn favoriete social media platform. Ik post zelf regelmatig foto's van mijn kookkunsten, deze kan je hier vinden. En ik mag er ook graag de nodige inspiratie op doen. Op mijn tijdlijn komen de mooiste creaties langs waardoor ik allerlei leuke gerechtjes kan verzinnen. 

Vandaag deel ik mijn 5 favoriete Nederlandse Instagrammers met jullie.

Plantaardigheidjes

Daniëlle van Plantaardigheidjes kennen jullie misschien al van haar gelijknamige blog en/of webshop. Maar haar Instagram is ook zeker het volgen waard. Ze maakt zulke mooie foodfoto's, die kunnen zo in een kookboek terecht!

Bowl of Light

Van de foto's van Amy wordt ik altijd vrolijk. Kleurrijke foto's van de lekkerste vegan gerechten. Op zoek naar ontbijt inspiratie? Dan ben je bij dit Instagram account aan het juiste adres. Ze heeft ook een blog waar ze haar recepten deelt!

Daily bowl of Happiness

Dit instagram account heeft alles waar ik van hou: jaloersmakende reisfoto's en kleurrijke prachtig gestylde foto's van vegan food. Wanneer ik door haar feed scroll, krijg ik echt een zomers gevoel!

Vegan Leonora

Leonora is nog niet zo lang aan het Instagrammen maar maakt nu al de mooiste foto's. Haar account geeft een kijkje in de keuken van een vegan student. En geloof me.. Dat is absoluut niet saai! Ze heeft nog niet zoveel volgers, en dat verdiend ze wel, dus: ga haar volgen!

Vegan Delight Edwin

Ik ben echt jaloers op alles wat Edwin maakt: de lekkerste taarten en goede gevulde bowls met vegan food. Wanneer je van katten houdt moet je Edwin ook zeker gaan volgen, hij plaatste namelijk regelmatig foto's van zijn mooie katten.

Wat zijn jullie favoriete Instagram accounts? Laat ze achter in de comments!

Reactie schrijven

Commentaren: 2
  • #1

    Marieke | Bluebell Forest (woensdag, 25 januari 2017 09:22)

    Leonora is toegevoegd! En jij ook... Kwam er achter dat ik je nog niet volg, oeps! Wat een prachtige feed heeft Leonora trouwens!

  • #2

    Merel (donderdag, 26 januari 2017 00:42)

    @Marieke: Ik volg jou nu ook!