Winactie! De lente in huis met JORD

Je zou het niet zeggen na de sneeuw en regen van de afgelopen weken, maar de lente komt er toch echt aan! De lente betekend voor mij nieuw leven. In de tuin komen er nieuwe plantjes uit de grond en in de weides zie je lammetjes rond huppelen. En omdat de lente niet snel genoeg mag komen haalde ik 'm al een klein beetje in huis. Daar hoort veel nieuw groens bij, en natuurlijk een nieuwe garderobe!

Toen JORD watches mij vroeg om een review te schrijven voor hun horloges, was ik gelijk onder de indruk. De horloges van JORD hebben een erg natuurlijke en frisse look, perfect voor in de lente garderobe dus. De horloges zijn geschikt voor vegans door het gebruik van een houten bandje. Daarnaast zijn de horloges op een duurzame manier geproduceerd: ze zijn gemaakt van duurzame soorten hout en bij de productie wordt zelfs groene energie gebruikt! Nog meer goed nieuws: de horloge loopt niet op batterij maar laadt zichzelf op wanneer je beweegt!


JORD watches heeft zowel prachtige vrouwen horloges, als unieke mannen horloges. Omdat ik zelf bijna nooit sieraden draag, moest ik gelijk aan Jeroen denken. (jaja, best girlfriend) Hij is een echte horloge fanaat en was dan ook erg blij dat hij er een mocht uitzoeken! Hij ging voor een horloge uit de Dover collectie en koos het model van Olijf & Acacia hout.

Het pakketje kwam all the way uit Amerika, dus we mochten er even op wachten. Maar dat was het zeker waard. Alleen al het houten doosje waar de horloge in zit is prachtig! En ook de horloge was boven verwachting, je ziet onmiddellijk dat het horloge is ontworpen met oog voor detail, erg bijzonder!

Wij kregen er spontaan zin van in de lente! Het was tijd om de lente ook in huis te halen met verse bloemen en nieuwe plantjes. En weet je wat het allerleukste is? Jij kunt ook de lente in huis halen met JORD. Ik mag namelijk een giftcard weggegeven van $100 die je kunt uitgeven bij JORD wood watches! Mee doen doe je door op deze link te klikken en de instructies te volgen. Niet gewonnen? Niet getreurd, iedereen die meedoet krijgt namelijk een giftcard van $25. Meedoen kan tot en met 12 Maart 2017!

Wat doen jullie om de lente in huis te halen? En gaan jullie mee doen aan de winactie? Laat het me weten in de reacties!

Deze blog is geschreven in samenwerking met JORD watches

Commentaar schrijven

Commentaren: 16
 • #1

  geertruurzaam (donderdag, 23 februari 2017 06:58)

  Wauw, wat een prachtig horloge! Ik ken de houten horloges van Kerbholz wel, maar deze is nog 10x mooier. Ik doe dus graag mee met de winactie, want ik tel mee af naar de lente!

 • #2

  Claire (donderdag, 23 februari 2017 07:11)

  Wauw wat een prachtig horloge. Fijn ook dat 'ie zo duurzaam is. Super lief ook dat je je vriend een horloge laat uitzoeken.

 • #3

  Iris (donderdag, 23 februari 2017 07:42)

  Wauw, wat prachtig zeg. Een heel inspirerend merk en ik ben sowieso dol op duurzame en natuurlijke materialen <3 je vriend zal er ook wel heel erg blij mee zijn!! Ik doe dus graag mee aan je leuke winactie:)

 • #4

  Lucinda (donderdag, 23 februari 2017 07:57)

  Wauuww. Ik ben echt dol op houten horloges. Met dol bedoel ik ook écht DOL! Ik moet er nog steeds eentje hebben, maar helaas zijn ze wel erg duur. Ook voor mijn verjaardag op 10 maart kan ik zo'n horloge niet vragen, want dat kost simpelweg teveel.

  Hoe ik de lente in huis haal? Schoonmaken met heerlijk schoonmiddel met bloemetjes, ook geurstokjes die lekker fleurig of vanille-achtig ruiken, uiteraard bloemen en mooie vrolijke kleurtjes. Ik ben echt dol op houten dingen: houten lepels, houten schaaltjes etc. dus die zet ik ook op een leuke plek neer.

  Leuke winactie!

 • #5

  Kim (donderdag, 23 februari 2017 11:15)

  Oooh wat een leukerds zeg. Lief ook dat je aan je vriendje denkt!

 • #6

  Merel (vrijdag, 24 februari 2017 00:26)

  @Geertruurzaam: Ik vind deze horloges ook een stuk mooier dan andere houten horloges die ik heb gezien. Er zitten zoveel leuke details in! Succes met de winactie :)

 • #7

  Merel (vrijdag, 24 februari 2017 00:27)

  @Claire: Hij is er zelf ook erg blij mee, en erg leuk om te horen dat je m mooi vind. Hij krijgt er veel complimenten over.

 • #8

  Merel (vrijdag, 24 februari 2017 00:38)

  @Iris: Dankje! :) Ik ga voor je duimen <3

 • #9

  Merel (vrijdag, 24 februari 2017 00:43)

  @Lucinda: Ik ga echt voor je duimen, het is je echt gegund! :) dan kan je er een met een flinke korting kopen of vragen voor je verjaardag.

  Klinkt heerlijk hoe jij de lente in huis haal. Ik wordt er helemaal vrolijk van!

 • #10

  Merel (vrijdag, 24 februari 2017 00:44)

  @Kim: Dankje! :) hij is er ook blij mee, dus ik dan natuurlijk ook.

 • #11

  Claire van Vrijberghe de Coningh (vrijdag, 24 februari 2017 01:32)

  Wow!! Wat een gave samenwerking en wat een ontzettend mooie horloges!! Love it!! Hopelijk zie ik je snel weer zodat ik het in IRL kan bewonderen. Dikke knuffel en liefs! x

 • #12

  Marieke (vrijdag, 24 februari 2017 02:49)

  Wat een ontzettend leuke samenwerking! Echt heel mooie producten hebben ze :) Ik ben van de partij!

 • #13

  Anita (zondag, 26 februari 2017 03:26)

  Ik doe graag mee; ik houd erg van natuurlijke materialen en een stoere/robuuste look. Mijn huidige horloge is ook mooi maar helaas is het glas kapot.

 • #14

  Merel (zondag, 26 februari 2017 14:39)

  @Claire: Thanks! <3 tot snel hopelijk! X

 • #15

  Merel (zondag, 26 februari 2017 14:41)

  @Marieke: Super leuk dat je mee doet! Succes :)

 • #16

  Merel (zondag, 26 februari 2017 14:42)

  @Anita: Dat kan bijna geen toeval zijn! Succes! :)