· 

Valentijnsdag smoothie

Fijne Valentijnsdag allemaal! Ik "vier" Valentijnsdag eigenlijk niet echt, maar een roze ontbijtje met hartjes leek me wel zo op z'n plaats! Vandaag deel ik het recept voor deze speciale Valentijnsdag smoothie met jullie!

Voor 2 personen:

 

Ingrediënten:

- 4 bananen

- 1 biet

- 200 g bevroren aardbei

- 1 avocado

- 150 ml kokosmelk

Optioneel: kokosyoghurt

Bereiding:

- Schil de biet en avocado

- Meng alle ingrediënten, behalve de kokosyoghurt, in een blender tot een gladde smoothie

- Verdeel de smoothie over twee bakjes

Optioneel: Doe een aantal lepels kokosyoghurt in een spuitzak of maak zelf een spuitzak door de yoghurt in een boterhamzakje te doen en daar een klein hoekje uit te knippen. Spuit stippen kokosyoghurt op de smoothie. Pak een satéprikker en ga door het midden van de stip om een hartje te maken.

Voor wie ga jij dit ontbijtje maken?

Reactie schrijven

Commentaren: 0