· 

Review + winactie: Vegamix

Ik ben dol op alle zoetigheid en vegan snacks. Tussendoor eet ik meestal fruit, maar vaak heb ik toch wel zin in wat "lekkers" of iets simpels tussendoor. Want ja, zo'n sinaasappel onderweg is niet heel handig.  Ik vind zo'n vegan reep dan ook ideaal voor in mijn bureaula in mijn tas voor noodgevallen. 

Wat is Vegamix?

Vegamix is een jong Nederlands bedrijf met een super tof initiatief. Ze verkopen namelijk in hun webshop vegan snack boxen. Dat is een soort Hello Fresh box, maar dan met allerlei verschillende vegan snacks. Iedere maand stellen ze een box samen met allerlei verschillende gezonde, lekkere en verrassende snacks van over de hele wereld! In zo'n box kun je onder andere verwachten: Raw bars, Energy balls, Groentechips , Chocolade, Koekjes, Snack bars, Superfoods & Fruit bites.

Waarom?

Voor iedereen die nu denkt, maar dat koop je toch gewoon in de supermarkt? Nou nee! Vegamix stelt een box met unieke snacks voor jou samen. Dus niet met alles wat gewoon in de supermarkt ligt. En ik vindt dat maar al te handig. Ik ben dol op energy bars, maar dat ik meerdere winkels langs moet voor mijn favo snacks, daar heb ik minder zin in. En naast mijn baan, blog, sociale "verplichtingen" en vrijwilligerswerk heb ik daar eigenlijk geen tijd meer voor. Ideaal dus dat de snack box 1 x per maand op de mat ploft!

Hoe werkt het?

Bij Vegamix kun je verschillende opties kiezen voor snack boxen. Ten eerste zijn er twee verschillende soorten boxen.Je kunt een Vegamix kiezen met 8 tot 10 snacks, of je gaat er voor een met 16 tot 20 snacks. De prijs van de box is afhankelijk van hoe vaak je 'm afneemt. Wanneer je namelijk een abonnement bestelt  krijg je namelijk korting. Zo betaal je bijvoorbeeld voor de grote Vegamix niet €34,95 maar €32,95. En wat bijna net zo leuk is als een box voor jezelf bestellen, is er een cadeau doen, dat kan namelijk ook. Van te voren is het altijd een verassing wat er in de box zit, dus eigenlijk is het voor jezelf ook een soort cadeautje! 

Wat zit er in?

In de box die ik kreeg zaten 19 snacks. De snacks waren erg divers, een overzichtje: 
Engergy bars: Squirrel Sisters - Raw cacao brownie; Trek - Banana bread flapjack; Pulsin - Vanilla choc chip; Primal Pantry - Apple and Pecan; Roo'bar - Goji berry; Nakd - Crunch bar apple 
Chocolates: Loving Earth - Caramel chocolate; Conscious - Bites essential orange

Bliss balls: Protein ball - Goji and coconut; Bounce - Spirulina and gingseng nutrition boost

Cookies: Kookie cat - Vanilla choc chip

Chips: Ape - Coconut cruls; Hippeas - Crunchy chickpea puffs

Fruits: Nakd - Tooty frooty fruit nibbles; Nakd - Orange raisins; Bear - Jungle paws apple and blackcurrant; Urban fruit - Smashing strawberry

Crackers: Biobites - Rosemary flaxseed crackers

Spreads: Pip and nut - Almond butter squeeze pack

Elke maand zit er een andere selectie snacks in de de Vegamix. In de box vindt je een lijstje met informatie over de snacks. Hier lees je bijvoorbeeld over de ingrediënten, voedingswaarden en de smaak. Mijn favoriete snack deze maand was absoluut de Caramel Chocolate van Loving Earth. De fruit snacks vond ik ook allemaal verrassend, normaal zou ik dit niet zo snel kiezen maar ze zijn zeker voor herhaling vatbaar!

Oordeel

Ik vond het echt een luxe om zoveel lekkers te krijgen met zo weinig moeite. Waar ik eerst goed moest zoeken naar dit soort lekkers, had ik het nu in een keer allemaal in huis! Wanneer ik de doos open deed, werd ik eigenlijk meteen enthousiast van alle snacks en wou ik gelijk gaan proeven. Het leuke is om op deze manier producten te leren kennen die je normaal gesproken niet zo snel tegen komt. 
Ook vind ik het fijn dat de snacks gezond zijn, ze zijn allemaal vrij laag in calorieën, en zo veel mogelijk vrij van toegevoegde suikers en andere "troep". 
Ik krijg best wel snel honger tussen maaltijden en koffiepauzes door. Dus gelukkig zitten er meer dan voldoende snacks in de box, zodat ik de hele maand weer voor uit kan. Ik kan iedereen aanraden om een keer een Vegamix te bestellen. Het is gewoon echt een mega leuk initiatief waar je helemaal vrolijk van wordt! 

Winactie

En nu komt het allerleukste onderdeel van dit artikel, je kunt namelijk zelf een box winnen! Deze wordt dan in de eerste week van mei bij je thuis bezorgd. Wat je er allemaal in gaat vinden is nog een verassing en is dus niet het zelfde als mijn Vegamix.
Oke, wat moet je doen om mee te doen? Om mee te doen voer je een van de onderstaande acties uit:
- Like Blackbirds and Cakes en Vegamix op Facebook, like het bericht en tag een vriend in de reacties onder het Vegamix bericht.
- Like Blackbirds and Cakes en Vegamix op Instagram, like het bericht en tag een vriend in de reacties onder het Vegamix bericht.

Wil je dubbel kans maken? Voer dan beide acties uit. Meedoen kan nog tot en met 13 april, 14 april maak ik de winnaar van het pakket bekend!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze review vonden, gaan jullie mee doen aan de toffe winactie? Laat het me weten in de reacties! 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Vegamix

Reactie schrijven

Commentaren: 4
 • #1

  Susanne (zaterdag, 08 april 2017 05:12)

  Oww wat een goed idee zo een snackbox. Ik kon hem nog niet. Zou zeer graag willen winnen om al dit lekkers te mogen proeven. En misschien dan klant te kunnen worden. Want zo veel vegans lekkers krijg je niet overal te koop. :) X Susanne.

 • #2

  Merel (maandag, 10 april 2017 01:02)

  @Susanne: Wat leuk dat je mee doet! Succes! :)

 • #3

  Esther H (dinsdag, 11 april 2017 12:42)

  Ja tof, ik ben hier al een tijdje benieuwd naar!

 • #4

  Merel (woensdag, 12 april 2017 00:29)

  @Esther: Ja gaaf is het pakket he! Ik ga voor je duimen :)