· 

Happy Earth Kitchen

happy-earth-kitchen-1

Het gaat ontzettend hard met alle nieuwe vegan hotspots in Nederland. De afgelopen maand zijn er weer een aantal nieuwe plekken bij gekomen. Rotterdam heeft er ook een healthy hotspot bijgekregen, namelijk Happy Earth Kitchen. Ik ging er vorige week lunchen en vertel je in dit artikel alles over deze nieuwe vegan hotspot!

Van blog naar keuken

Misschien ken je Happy Earth Kitchen al van de gelijknamige blog. Ik volg de blog en Instagram van Yonca al een tijdje. Ze maakt de meest kleurrijke foto's en gezonde gerechtjes. Mensen inspireren via haar blog was voor haar nog niet voldoende, daarom maakte ze haar droom waar: een eigen eetcafe en winkel met plantbased whole foods. 

happy-earth-kitchen-2
happy-earth-kitchen-4

Healthy hotspot

Happy Earth kitchen kun je vinden aan de Zwaanhals in het noorden van Rotterdam. Ik was nog niet bekend met de buurt, maar het was er levendige buurt met veel winkeltjes en restaurantjes. Happy Earth past helemaal in deze buurt. Het interieur is minimalistisch en groen ingericht met de grote balie en keuken als blikvangers.
Je kunt bij Happy Earth terecht voor ontbijt, lunch, diner of taartje van Sharp Sharp. Weinig tijd? Je kunt alle gerechten en sapjes ook to-go bestellen. En dat allemaal 100% healthy en 100% vegan!

Op het menu zien we super veel lekkere gerechtjes, het was dan ook moeilijk kiezen. Zo vind je onder andere bananenijs met peanutbutter salted caramel, een raw crispy nacho bowl en verschillende sandwiches. Wij namen uiteindelijk de unicorn noodle bowl (een gerecht met zo'n naam kan ik niet weerstaan), en kiembrood met "tonijn"salade. De gerechtjes zagen er net zo kleurrijk uit als ik van de foto's van Yonca gewend ben. Ook de smaak was echt heel goed! De sandwich met "tonijn"salade was onze favoriet.

happy-earth-kitchen-3
happy-earth-kitchen-5

Mini supermarkt

Je kunt hier niet alleen terecht voor het lekkerste eten, je kunt bij Happy Earth ook nog eens shoppen! Er is namelijk een mini supermarkt. Je koopt hier onder andere kruiden, superfoods of snacks. Maar ook natuurlijke cosmetica van het merk lekker in een potje wordt hier verkocht.

happy-earth-kitchen-6

Ik vind Happy Earth echt een fijne toevoeging aan de vegan hotspots in Nederland. Een hippe en gezonde plek waar je gezellig kunt zitten, precies goed dus! Ik ga er zeker vaker langs, en dan neem ik de nanawhip met peanutbutter en salted caramel. Ben jij er al geweest of ga je er binnenkort naar toe? Laat het me weten in de reacties.

Reactie schrijven

Commentaren: 5
 • #1

  Rachel Kromdijk (donderdag, 18 mei 2017 03:28)

  Dit ziet er zo goed uit! bedankt voor het delen

 • #2

  Karen (donderdag, 18 mei 2017 14:48)


  Woow zie er geweldig uit, zou ik binnekort samen met mijn verloofde ook wel eens willen doen. Ik blijf je volgen,

  Alvast dank vor de inspiratie !

  groetjes

  Karen

 • #3

  Merel (maandag, 22 mei 2017 00:27)

  @Rachel: Geen dank! Het is echt een fijne plek :)

 • #4

  Merel (maandag, 22 mei 2017 00:27)

  @Karen: Wat leuk! Laat je me weten als je bent geweest?

 • #5

  Happy Earth (maandag, 22 mei 2017 12:25)

  Dank voor het komen en voor dit leuke stuk! We zien je graag binnenkort weer :)