· 

Clean & Cruelty-free bij Lumabelle + WINACTIE!

lumabelle

Ik ga er geen doekjes om winden, clean en cruelty-free beauty producten shoppen is lastig. Toen ik besloot om voor dierproefvrije en vegan beauty producten te gaan wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Want hoe moest ik nu weten of een merk dierproeven deed of welke ingrediënt van de lijst dierlijk was? Precies om deze reden heeft Sarah de webshop Lumabelle opgericht. Vandaag vertel ik je meer over haar webshop en over mijn favoriete producten en merken.

lumabelle

Over Lumabelle

Toen Sarah van Australië naar België verhuisde mistte ze het aanbod aan cruelty free beauty in zowel fysieke winkels als webshops enorm. Ook merkte ze dat de informatie voorziening rondom de verschillende merken nog vrij beperkt was. Om daar verandering in te brengen heeft ze zelf de webshop Lumabelle opgezet. Naast dat je bij Lumabelle al je favoriete beauty producten kunt kopen, vind je er ook veel informatie over de merken. En niet ieder merk verdient een plekje in de webshop van Sarah. Ze screent ieder merk zorgvuldig en is kieskeurig in wat ze wel en niet verkoopt. Super handig, want dan kunnen jij en ik ontspannen shoppen!

Augronauti

Augronauti is een van mijn favoriete beauty merken. Het merk is 100% vegan en open over het proces en de ingrediënten van hun producten. Naast dat het merk vegan is, maakt het ook alleen maar gebruik van natuurlijke ingrediënten. 

Mijn favoriete product van Augronauti is de schuimende face wash. Deze wash komt in een pompje waardoor ie makkelijk te gebruiken is. De face wash is licht door de natuurlijke ingrediënten en je kunt 'm daardoor prima dagelijks gebruiken. Dit biedt voor mij echt dé oplossing tegen een glimmend voorhoofd. 

Vaak zijn duurzame merken vooral gericht op vrouwen, maar de producten van Augronauti werken ook prima voor mannen. De geuren zijn vrij neutraal waardoor ze dus eigenlijk unisex zijn. Jeroen gebruikt de Syd Shampoo, een everyday shampoo die geschikt is voor ieder haartype en is hier erg tevreden over. 

lumabelle

Fresh Therapies - Nourishing nail elixer

Sinds kleins af aan heb ik altijd last gehad van droge en gebarsten nagelriemen (auw). Ik heb ze jaren lang met vaseline ingesmeerd om het onder controle te houden maar het hielp toch nooit helemaal. Van Lumabelle kreeg ik de "nourishing nail elixer" opgestuurd van Fresh Therapies en sinds ik deze gebruik heb ik een stuk minder last van gescheurde nagelriemen. Mijn nagelriemen zijn zelfs voor het eerst in jaren zacht en onder controle! 

lumabelle

Everyday Minerals

Everyday Minerals maakt mineralen make-up maar dan zonder alle "zooi" die hier vaak bij komt kijken. Alle ingrediënten die Everyday Minerals gebruikt zijn 100% vegan en organisch. Daarnaast houdt Everyday Minerals ook nog eens rekening met het milieu en zijn de producten fair-trade.

Met de ethics van Everyday Minerals zit het wel goed dus. Gelukkig zijn hun producten ook erg fijn in gebruik. Ik kreeg van Lumabelle een oogschaduw en een poeder foundation opgestuurd om te testen. Ik stond versteld van de zachte structuur van beide producten, vooral van de poeder foundation ben ik fan. Hij is makkelijk aan te brengen en dekt goed al blijven sproetjes nog wel zichtbaar. Wat ik vooral fijn vind aan de poeder foundation is dat je 'm niet op het gezicht ziet liggen en de hele dag blijft zitten. Ik gebruik de tint "Rosy Fair" die erg mooi bij mijn lichte huid past. 

lumabelle

Winactie

En nu komt het leukste van alles: ik mag een pakketje met producten van Lumabelle weggeven! De gelukkige krijgt een pakketje met de volgende items:

  • Agronauti TALIA face wash
  • Everyday Minerals mineral powder foundation (shade naar keuze)
  • Fresh Therapies Nail Elixir olie
  • €10 Lumabelle kortingsbon 

Wat moet je daar voor doen?

Om mee te doen moet je woonachtig in Nederland of België zijn. 

Ga jij meedoen aan deze toffe winactie? Laat het me weten in de reacties!

Gerelateerde posts

duurzaam shoppen
Duurzaam shoppen, hoe doe je dat eigenlijk?
Wasbare wattenschijfjes
Wasbare wattenschijfjes
natuurlijke zonnebrand
Natuurlijke zonnebrand

Ik heb deze producten gekregen van Lumabelle, dit beïnvloed mijn mening niet. 

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Marieke (zondag, 09 juli 2017 04:39)

    Fijn is Lumabelle he?! Ik heb een blush van every day minerals en ben er helemaal verliefd op!