· 

Mijn favoriete vegan snacks, repen en tussendoortjes

vegan snacks

Er zijn veel verschillende soorten vegan snacks, repen en tussendoortjes te vinden in de supermarkt. Sterker nog, het lijken er maandelijks steeds meer te worden! Tijd voor een overzichtje dus! 

vegan snacks

Fruitige vegan snacks

Het liefst snack ik eigenlijk gewoon met fruit. Er gaan altijd minimaal twee stuks fruit mijn tas in en dat gaat bijna nooit vervelen. Bijna nooit, want soms wil ik ook wel eens iets anders dan een sinaasappel. Gelukkig zijn er genoeg gezonde vegan snacks met een fruitig smaakje om de zoete trek te stillen.

vegan snacks

Vegan energy bars

Energy bars zijn mijn favoriete to-go snack. Ze zijn makkelijk om mee te nemen, guilt-free en tegenwoordig bijna overal verkrijgbaar. De volgende merken zijn mijn favoriet.

Vegan chocolade

Eigenlijk is chocolade niet echt een verantwoorde snack moet ik toegeven. Maar er zijn een aantal merken vegan chocolade die ik nu eenmaal echt niet kan weerstaan. En af en toe mag je jezelf best verwennen toch?

vegan snacks

Vegan snack cookies

I love cookies. Laatst schreef ik al een artikel over vegan koek, snoep en chips uit de supermarkt. En hoewel er enorm veel positieve reacties waren, kwamen er ook vragen naar gezonde koekjes. Naast dat je zelf enorm lekkere koekjes kunt bakken, kun je ook "gezonde" vegan koekjes kopen. 

  • Biobites coconut cookies
  • Lenny & Larry's complete cookies
  • Kookie cat
vegan snacks

Vegamix shop + kortingscode

Je koopt deze en andere vegan snacks zoals mijn favoriet peanut & almond Propercorn bij de webshop van Vegamix. En hoewel ik eerder al schreef dat steeds meer van deze gezonde snacks in de supermarkt te vinden, vind ik het toch wel fijn dat je in deze shop alle snacks van over de hele wereld binnen handbereik hebt. 
Ben je net zo enthousiast geworden als ik, en wil je jouw snack-stash weer aanvullen? Dan heb ik wat leuks voor je! Met de kortingscode 'BLACKSBIRDS' krijg je namelijk 10% korting op je aankopen in de Vegamix webshop. Deze kortingscode is geldig tot en met 29 augustus. 

Wat zijn jouw favoriete vegan snacks en tussendoortjes? Laat het me weten in de reacties! 

Gerelateerde posts

edelgistvlokken
Vegan essential: edelgistvlokken
Vegamix
Vegamix snackbox review
Vegan koek snoep chips
Vegan koek, snoep en chips

Deze producten heb ik gekregen van Vegamix, dit beïnvloed mijn mening niet.

Reactie schrijven

Commentaren: 0