NIEUWSTE BLOGS


Waarom eten vegans vleesverangers?

vegan vleesvervanger

Als vegan eet je geen vlees (duh!), maar veel vegans eten wel vleesvervangers. Ik merk dat er soms best wel verbaasd wordt gereageerd op het feit dat ik vleesvervangers eet. Want waarom zou een vegan iets eten wat lijkt op iets wat ze niet willen eten. In dit artikel leg ik je uit waarom vegans vleesvervangers eten. 

meer lezen 2 commentaren

Weekendje Amstedam: vegan hotspots + slapen in een tiny house

vegan amsterdam

Wat gaat de tijd toch snel! Alweer drie weken brachten we een weekend door in een tiny house in Amsterdam. Het was erg leuk om weer een nachtje in een tiny house door te brengen en ook Amsterdam gaat nooit vervelen. In dit artikel heb ik mijn favoriete vegan hotspots en onze ervaring met slapen in een tiny house op een rijtje gezet.

meer lezen 6 commentaren

Vegan sinterklaas snoepgoed

vegan sinterklaas

Het is weer tijd voor een lijstje! De winkels liggen al sinds de zomer vol met Sinterklaas snoepgoed, maar nu mag je toch wel echt los gaan op pepernoten en chocoladeletters. Ik zocht voor je uit of je als vegan ook nog een beetje kunt snoepen tijdens de feestdagen. In dit overzicht vind je alle vegan Sinterklaas snoepgoed.

meer lezen 2 commentaren

Hoera! Blackbirds and Cakes is jarig (+ winactie)

blackbirds and cakes

Hoera! Mijn blog bestaat een jaar. Om mijn blog-verjaardag te vieren heb ik een aantal leuke feitjes en jullie favoriete artikelen op een rijtje gezet en geef ik maar liefst twee hele lekkere prijzen weg.

meer lezen 6 commentaren

Stoppen met de pil: 1 jaar later

stoppen met de pil

Ik ben inmiddels alweer een jaar gestopt met het nemen van de pil. Ik heb lang getwijfeld of ik er iets over zou schrijven. Maar nu ik een jaar lang hormonale anticonceptie vrij ben heb ik besloten toch mijn ervaringen te delen. Juist omdat de ervaringen van andere heel erg waardevol waren in mijn beslissing. 

meer lezen 10 commentaren