NIEUWSTE BLOGS


Minimaliseren: wat gaat goed en wat kan er beter?

minimalisme

Ik ben al weer enige tijd bezig met minimalisme. Na het zien van de documentaire Minimalism op Netflix besloot ik dat ik best wel wat verbetering nodig had op het gebied van minimalisme. En had ik het idee dat het ook echt wat meer geluk en rust in mijn leven kon brengen. Ik ben nu een half jaar aan het minimaliseren, tijd voor een update dus!

meer lezen 2 commentaren

Vegan chocolade uit de supermarkt

vegan chocolade

Nu de blaadjes van de boom vallen en het al weken lijkt te regenen heb ik alleen nog maar zin om op de bank te ploffen met een bak koffie en chocolade erbij. En ja als veganist kun je ook gewoon nog chocolade eten. Tijd voor een overzichtje met vegan chocolade uit de supermarkt! 

meer lezen 5 commentaren

Dag van de duurzaamheid: 10 tips om (meer) plantaardig te gaan eten

meer plantaardig eten

Het is vandaag 10 oktober, ofwel dag van de duurzaamheid. Op deze dag leek het mij en een aantal andere groene bloggers leuk om 10 tips te geven om je impact de verminderen. In dit artikel geef ik mijn tips over hoe je (meer) plantaardig kunt gaan eten. De links naar alle andere blogs over het verminderen van je impact vind je onderaan dit artikel.

meer lezen 7 commentaren

Sri Lanka in 3 weken: Theevelden, tempels, olifanten en surfen

sri lanka route

We zijn al weer eventjes terug van onze reis naar Sri Lanka. Op Instagram heb ik al een aantal plaatjes gedeeld van deze ervaring. Maar bij deze ook nog een reisverslagje met reistips voor wanneer je zelf dit mooie eiland gaat bezoeken. 

meer lezen 7 commentaren

Hoe bestel je vegan eten in een restaurant?

vegan restaurant

Dat je als vegan heel lekker kunt eten weet je misschien inmiddels al als je mijn blog al een tijdje volgt (of de foto's in dit artikel even bekijkt). Maar voor wanneer je als vegan buiten de deur wilt gaan eten moet je jezelf iets beter voorbereiden dan normaal wanneer je iets lekkers op je bord wilt krijgen. In dit artikel geef ik je wat tips voor wanneer je uit eten gaat.

meer lezen 2 commentaren