Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op deze website (www.blackbirdsandcakes.nl). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

 

Ik wil graag transparant zijn over de manier waarop ik te werk ga mijn website. Hieronder vind je informatie over reviews, advertorials en winacties.

 

Reviews

Op mijn blog review ik regelmatig producten. Dit kan bijvoorbeeld zijn een hotspot, boek of een product zijn. De reviews op deze blog zijn producten/diensten waar ik écht enthousiast over ben. Wanneer ik een product gesponsord krijg voor mijn review vermeld ik dit onderin het artikel. Gesponsorde opdrachten beïnvloeden mijn mening over een product of dienst niet. Ik zal altijd mijn eerlijke mening geven.

 

Advertorials

Soms verschijnen er advertorials op mijn blog. Een advertorial herken je aan (Advertorial) dat onderin het artikel staat. Ik krijg voor deze artikelen betaald. Ik besteed veel aandacht aan opdrachten die ik aanneem en wil graag dat ze aansluiten op een duurzame lifestyle. Het kan voorkomen dat er weleens een advertorial over een product/onderwerp dat niet direct in de duurzame lifestyle te plaatsen is verschijnt. In deze gevallen zal ik altijd proberen om het artikel binnen de stijl van mijn website te schrijven en vanuit duurzaam oogpunt te benaderen. Ik zal nooit een advertorial schrijven over een niet-vegan of milieuvervuilend product.

 

Winacties

Ik geef regelmatig producten weg met winacties. Soms betaal ik zelf de pakketjes die ik verloot. Maar doorgaans wordt ik hiervoor gecompenseerd door een bedrijf in de vorm van een betaling of product. Ik verloot enkel producten waar ik zelf achtersta en die ik zelf ook heb getest.

 

Affiliate

Ik ben lid van het partnerprogramma van bol.com. Dit betekent dat wanneer ik een link plaats naar bijvoorbeeld een vegan kookboek dat te koop is op bol.com, en de lezer dat boek koopt via bol.com, ik een klein percentage van de verkoopprijs ontvang. Wanneer een artikel dit soort links bevat vermeld ik dat altijd onderin het artikel.

 

Auteursrecht

De inhoud van deze website (inclusief beeldmateriaal) is eigendom van blackbirdsandcakes.nl. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Wil je een recept, artikel of foto delen of gebruiken op jouw website? Dan is dit niet toegestaan zonder toestemming te vragen.

 

Aansprakelijkheid

 

Ik ben geen voedingsdeskundige of expert op het gebied van voeding of duurzaamheid. Ik schrijf mijn artikelen en recepten vanuit mijn eigen kennis en ervaring. Ik ben daarom ook niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden en de gevolgen hiervan.