Vegan recepten


Vegan tikka masala

vegan tikka masala

Vandaag weer een recept voor een curry. En nee, dat gaat mij nog steeds niet vervelen! Kip tikka masala zullen veel mensen wel kennen vanuit een Indiaas restaurant of op een reis. Deze versie met vegan kip smaakt minstens net zo lekker als het origineel. En extra leuk: deze curry gaan we maken zonder currypasta!

meer lezen 2 commentaren

Zelf havermelk maken

havermelk maken

Ik gebruik graag kant-en-klare plantaardige melk. Het gaat in smoothies, koffie, sausjes en taartjes. Misschien gebruik ik het zelfs iets te veel bedacht ik mezelf toen ik mijn afval eens goed onder de loep ging nemen. Het leek me dus niet alleen leuk om zelf eens plantaardige melk te maken, maar ook nog eens een manier om geld te besparen en afval te verminderen.

meer lezen 0 commentaren

Super snelle rode curry kokos soep

rode curry kokos soep

Curry is absoluut mijn lievelingsgerecht. Het staat bij ons wekelijks in verschillende vormen op het menu. En hoewel het een makkelijk gerecht is, is het nooit echt heel snel klaar. 

meer lezen 6 commentaren

Frambozen nicecream

frambozen nicecream

Ijs voor ontbijt? Is dat gezond? En heb je er echt maar 3 ingrediënten voor nodig?  En is het ook nog eens heel snel klaar? Ja! Ik kon het eerst zelf nauwelijks geloven maar waar je vroeger van droomde als kind, is eigenlijk best verantwoord!

meer lezen 6 commentaren

Matcha chia pudding met kokosslagroom

matcha chia pudding

Deze matcha chia pudding is eigenlijk mijn favoriete drankje in ontbijt vorm. Op deze manier probeer ik gezond en makkelijk ontbijten toch een beetje leuk te maken. Want nee, je hoeft heus niet iedere ochtend een groene smoothie te drinken om je dag gezond te beginnen. 

meer lezen 2 commentaren