VEGAN TAART BESTELLEN


Heb je iets te vieren en ben je op deze pagina terecht gekomen omdat je graag een vegan taart wil bestellen? Helaas ben ik gestopt met het bakken van vegan taarten op bestelling en kan ik je hiermee dus niet helpen. Benieuwd waarom? Dat kun je hier lezen. Gelukkig zijn er ook andere goede vegan bakkers die je kunnen voorzien van een lekkere taart voor je verjaardag, bruiloft, babyshower of andere gelegenheid. Ik kan je Merel van The Cakery uit Utrecht enorm aanraden om het lekkers voor jou feestje te verzorgen! Ik zal alle toekomstige mails voor bestellingen naar haar doorsturen. 

Ik ga zeker niet helemaal stoppen met bakken! Je kunt nu wat vaker vegan taart recepten verwachten op mijn blog en het staat ook op de planning om bakworkshops te gaan geven in de toekomst. Ben je daarin geïnteresseerd? Neem dan contact op voor meer informatie en om op de hoogte te blijven!

In de toekomst zal deze pagina verdwijnen of worden vervangen door een shop met mijn favorieten boeken en producten en wie weet zullen hier in de toekomst ook wel mijn eigen vegan e-books en kookboeken komen te staan! 

Aan iedereen die de afgelopen drie jaar een taart bij mij heeft besteld, ik wil jullie echt enorm bedanken voor het vertrouwen, de fijne gesprekken, bijzondere ontmoetingen en mooi bestellingen. Wie weet tot ziens!

Bedankt dat ik deel uit mocht maken van jullie feestjes!