Avondeten

low budget vegan recept
Avondeten · 17. september 2018
Op de een of andere manier wou het mij nooit echt lukken, low budget en vegan eten.. Nu is low budget eten sowieso niet echt iets wat mij ooit is gelukt, maar dat terzijde. De laatste tijd lijkt er toch wat veranderd in deze eigenschap, ik ben namelijk flink aan het besparen op mijn boodschappen door lekkere en goedkope recepten te koken. In dit artikel lees je mijn zeven favorieten vegan low budget recepten.
hummus plaattaart
Avondeten · 12. augustus 2018
Soms heb je van die recepten die al tijden lang in je hoofd zitten maar er steeds maar niet van komen om te maken. Deze hummus plaattaart met gegrilde groentes is er zo eentje. Laatst maakte ik eindelijk wat er in mijn hoofd zat en het recept deel ik natuurlijk ook met jou!

spaghetti vegan meatballs
Avondeten · 17. mei 2018
Spaghetti is echt zo'n basic recept dat iedereen wel in z'n repertoire heeft en bij de meeste ook wekelijks op het menu staat. Toch wordt het vaak gedacht dat spaghetti saus zonder pakjes en zakjes maken super ingewikkeld is. Dit recept voor spaghetti met vegan meatballs laat je zien dat zo'n saus "from scratch" maken helemaal niet zo ingewikkeld is!
vegan dahl
Avondeten · 12. april 2018
Mijn lievelingseten is absoluut curry, eigenlijk dahl om precies te zijn. Het is super makkelijk te maken, vol smaak en er zijn veel variaties nodig. Deze vegan dahl maakte ik met pompoen en geroosterde bloemkool.

makkelijk vegan avondeten recepten
Avondeten · 02. april 2018
Vegan eten moeilijk? Dacht het niet! Je kunt het natuurlijk zo ingewikkeld maken als je zelf wil, maar dat is nergens voor nodig. Voor deze vijf makkelijke vegan avondeten recepten hoef je echt geen chefkok te zijn en zet je toch iets super lekker en gezonds op tafel.
vegan quiche
Avondeten · 03. maart 2018
Een quiche klinkt als iets ontzettend lastig om te veganizen, maar stiekem is het kinderlijk eenvoudig! In dit artikel vertel ik je hoe je iedereen kan verrassen met een heerlijke home made vegan quiche.

vegan aquafaba mayonaise
Avondeten · 22. februari 2018
In dit artikel deel ik een super simpel recept voor vegan aquafaba mayonaise met je. Deze vegan mayonaise is super makkelijk en snel te bereiden met een staafmixer. Na vijf minuutjes staat dit sausje al langs je frietjes op tafel.
bloemkool wraps
Avondeten · 14. januari 2018
Als je veganisten te eten krijgt, of een veganist bent die gasten over de vloer krijg is het altijd weer een opgave om iets leuks op tafel te zetten waar iedereen blij van wordt. Dit recept voor bloemkool chipotle wraps is een ideaal gerecht voor dit soort gelegenheden. Het is super snel en simpel om te maken en iedereen vindt het lekker!

Marokkaans stoofpotje
Avondeten · 05. januari 2018
Nieuw jaar dus weer volop gezonde voornemens natuurlijk. Ik doe dit jaar ook een keer mee met die gezonde voornemens en ga proberen iets vaker te sporten en minder te snoepen. Dit Marokkaanse stoofpotje met lekker veel groenten is een prima recept om die gezonde voornemens mee vol te houden!
vegan kert menu
Avondeten · 22. december 2017
Ik hoop dat jullie mijn kerstrecepten nog niet helemaal zat zijn. Voor wat last minute vegan kerst inspiratie heb ik een mijn recepten en die van andere bloggers op een rijtje gezet.

Meer weergeven