Vegan

vegan youtube
Vegan · 19. januari 2018
Eigenlijk schreef ik al eerder over mijn favoriete vegan YouTube kanalen, maar omdat dit gewoon zo'n tof onderwerp en ik weer heel veel nieuwe kanalen heb ontdekt in de tussentijd vandaag deel twee van deze serie!
nieuwe vegan producten
Vegan · 11. januari 2018
Het jaar is nog maar net begonnen en er lijkt een hele vegarevolutie gaande in 2018! Er zijn zo veel nieuwe vegan producten op de markt gekomen de afgelopen tijd. Echt waanzinnig om dit te zien. Waren vegan producten eerder nog een uitzondering, wordt het nu steeds normaler in de schappen van de supermarkt of bij grote ketens. Tijd voor een overzichtje!

vegan kookboeken
Vegan · 04. december 2017
Zoals jullie misschien wel weten heb ik een zwak voor vegan kookboeken. Ik probeer meer minimalistisch te leven, maar op het gebied van kookboeken lukt dit niet altijd even goed. Ik kan er soms echt een beetje bij wegdromen, de mooie plaatjes, de originele recepten. Super fijn om dat allemaal in huis te hebben! In dit artikel geef ik je een overzicht van mijn zeven favoriete vegan kookboeken op dit moment. Ook handig voor je verlanglijstje voor de feestdagen.
vegan vleesvervanger
Vegan · 21. november 2017
Als vegan eet je geen vlees (duh!), maar veel vegans eten wel vleesvervangers. Ik merk dat er soms best wel verbaasd wordt gereageerd op het feit dat ik vleesvervangers eet. Want waarom zou een vegan iets eten wat lijkt op iets wat ze niet willen eten. In dit artikel leg ik je uit waarom vegans vleesvervangers eten.

vegan sinterklaas
Vegan · 13. november 2017
Het is weer tijd voor een lijstje! De winkels liggen al sinds de zomer vol met Sinterklaas snoepgoed, maar nu mag je toch wel echt los gaan op pepernoten en chocoladeletters. Ik zocht voor je uit of je als vegan ook nog een beetje kunt snoepen tijdens de feestdagen. In dit overzicht vind je alle vegan Sinterklaas snoepgoed.
vegan apps
Vegan · 23. oktober 2017
We zijn allemaal onlosmakelijk verbonden met ons mobieltje en daarmee de rest van de wereld. We appen, bellen, mailen, facebooken en wordfeud-en er op los. Maar er is ook nog een ander doel wat super handig kan zijn met je telefoon en dat zijn vegan apps. Hiermee heb je overal handige tips en recepten bij de hand. In dit artikel deel ik mijn favoriete vegan apps.

vegan chocolade
Vegan · 14. oktober 2017
Nu de blaadjes van de boom vallen en het al weken lijkt te regenen heb ik alleen nog maar zin om op de bank te ploffen met een bak koffie en chocolade erbij. En ja als veganist kun je ook gewoon nog chocolade eten. Tijd voor een overzichtje met vegan chocolade uit de supermarkt!
meer plantaardig eten
Vegan · 10. oktober 2017
Het is vandaag 10 oktober, ofwel dag van de duurzaamheid. Op deze dag leek het mij en een aantal andere groene bloggers leuk om 10 tips te geven om je impact de verminderen. In dit artikel geef ik mijn tips over hoe je (meer) plantaardig kunt gaan eten. De links naar alle andere blogs over het verminderen van je impact vind je onderaan dit artikel.

vegan restaurant
Vegan · 02. oktober 2017
Dat je als vegan heel lekker kunt eten weet je misschien inmiddels al als je mijn blog al een tijdje volgt (of de foto's in dit artikel even bekijkt). Maar voor wanneer je als vegan buiten de deur wilt gaan eten moet je jezelf iets beter voorbereiden dan normaal wanneer je iets lekkers op je bord wilt krijgen. In dit artikel geef ik je wat tips voor wanneer je uit eten gaat.
vegan blogs
Vegan · 28. september 2017
Daar ben ik weer! Na een kleine blogstilte en vakantie zit ik weer vol energie en inspiratie voor heel veel nieuwe artikelen, taartjes en andere leuke dingen. Eigenlijk wou ik doorgaan met bloggen in mijn vakantie. Maar eigenlijk was de vakantie zo fijn dat ik er eerlijk gezegd helemaal niet aan gedacht om mijn blog up to date te houden. Maar ik ben er zeker van dat jullie je niet hebben verveeld de afgelopen maand want er zijn namelijk zoveel andere toffe vegan blogs. In dit artikel zet ik...

Meer weergeven