Vegan

vegan eetdagboek
Vegan · 19. april 2018
Ik krijg best wel vaak de vraag wat ik op een dag eet, dus ik dacht dat het wel eens tijd werd om dat te delen met jullie in een nieuwe rubriek. In dit vegan eetdagboek laat ik je zien wat ik als veganist op een dag eet.
vegan ijs
Vegan · 07. april 2018
Het is eindelijk zomer. En dat betekent: IJS! Vegan ijs welteverstaan. En als vegan hoef je jezelf helemaal geen zorgen te maken, er zijn namelijk genoeg vegan ijs opties te vinden in de supermarkt en onderweg. Ik maakte een uitgebreide lijst met alleen maar vegan ijs en die deel ik uiteraard met jullie.

is alcohol vegan?
Vegan · 05. april 2018
Ik krijg wel eens de vraag of ik alcohol drink en of alcohol eigenlijk wel vegan is. Toen ik zelf net begon met mijn vegan lifestyle wist ik eigenlijk ook niet dat er best wat voorwaarden aan deze vraag zaten. In dit artikel lees je antwoord op de vraag "is alcohol vegan".
nieuwe vegan producten
Vegan · 29. maart 2018
Het is weer eind van de maand, dus dan is het weer tijd voor een lijstje met nieuwe vegan producten! Ik had verwacht dat ik op een gegeven moment ik niet meer zo veel nieuwe producten zou kunnen vinden maar ook deze maand is het weer een volle lijst!

plantaardige melk koffie
Vegan · 24. maart 2018
Wat is nu eigenlijk de beste plantaardige melk voor in de koffie? Deze vraag zie ik vaak voorbij komen. Zelf zweer ik al tijden bij havermelk, maar echt zeker van dit antwoord was ik nooit. En zo als een echt analist betaamt, zocht ik het natuurlijk voor je uit met een klein onderzoekje!
vegan pasen
Vegan · 15. maart 2018
Pasen komt er weer aan! De paaseitjes liggen al een tijdje sommige winkels, maar ik vind eigenlijk dat het nu pas echt mag. In dit artikel een overzicht van alle vegan paaseitjes, paashazen en meer te koop in de supermarkt en grote ketens.

vegan 100
Vegan · 13. maart 2018
Een tijdje terug kocht ik het vegan kookboek Vegan 100 geschreven Gaz Oakley, ook wel bekend als Avant Garde Vegan. Een boek met meer dan 100 recepten en prachtige foto's, vandaag vertel ik je alles over Vegan 100.
vooroordelen over veganisme
Vegan · 05. maart 2018
Je kent het wel: je vertelt aan iemand dat je vegan leeft en je gesprekspartner komt met een hele hoop ja-maars aanzetten. Er zijn veel vooroordelen over veganisme, maar zijn die eigenlijk wel terecht? In dit artikel laat ik je de 10 meest voorkomende vooroordelen over vegan eten lezen en vertel ik je of ze ook echt terecht zijn.

vegan voorraadkast
Vegan · 01. maart 2018
Ik krijg wel eens de vraag of mijn keukenkastje er tegenwoordig totaal anders uit ziet dan vier jaar geleden. Grotendeels is het hetzelfde, op alle dierlijke producten na of course, maar er zijn een aantal ingrediënten die ik heb (her)ontdekt die echt onmisbaar voor mij zijn geworden. In dit artikel laat ik je zien welke producten iedere vegan in zijn of haar keukenkastje moet hebben.
Vegan · 26. februari 2018
Het is alweer eind van de maand en dat betekend tijd voor een nieuw overzicht met nieuwe vegan producten die de afgelopen tijd op de markt zijn gekomen! Ik heb elf nieuwe artikelen voor je weten te ontdekken in de supermarkt en grote ketens. Lees snel verder voor alle informatie!

Meer weergeven