vegan eetdagboek
Vegan · 19. april 2018
Ik krijg best wel vaak de vraag wat ik op een dag eet, dus ik dacht dat het wel eens tijd werd om dat te delen met jullie in een nieuwe rubriek. In dit vegan eetdagboek laat ik je zien wat ik als veganist op een dag eet.
vegan kip kerrie salade
Lunch · 16. april 2018
Je kent het vast wel, van die bakjes kip kerrie salade uit de supermarkt die regelmatig bij een feestje op tafel staan. Dit recept voor een vegan kip kerrie salade is super makkelijk om te maken en ook nog eens gezonder dan de originele variant!

vegan amsterdam
Reizen & hotspots · 14. april 2018
Ik ben de afgelopen weken weer een aantal keer in Amsterdam geweest en daar heb ik weer een aantal toffe vegan hotspots uitgeprobeerd. En die deel ik natuurlijk heel graag met jullie! In dit artikel vindt je maar liefst negen vegan hotspots in Amsterdam en mijn eerlijke mening hierover!
vegan dahl
Avondeten · 12. april 2018
Mijn lievelingseten is absoluut curry, eigenlijk dahl om precies te zijn. Het is super makkelijk te maken, vol smaak en er zijn veel variaties nodig. Deze vegan dahl maakte ik met pompoen en geroosterde bloemkool.

vegan ijs
Vegan · 07. april 2018
Het is eindelijk zomer. En dat betekent: IJS! Vegan ijs welteverstaan. En als vegan hoef je jezelf helemaal geen zorgen te maken, er zijn namelijk genoeg vegan ijs opties te vinden in de supermarkt en onderweg. Ik maakte een uitgebreide lijst met alleen maar vegan ijs en die deel ik uiteraard met jullie.
is alcohol vegan?
Vegan · 05. april 2018
Ik krijg wel eens de vraag of ik alcohol drink en of alcohol eigenlijk wel vegan is. Toen ik zelf net begon met mijn vegan lifestyle wist ik eigenlijk ook niet dat er best wat voorwaarden aan deze vraag zaten. In dit artikel lees je antwoord op de vraag "is alcohol vegan".

makkelijk vegan avondeten recepten
Avondeten · 02. april 2018
Vegan eten moeilijk? Dacht het niet! Je kunt het natuurlijk zo ingewikkeld maken als je zelf wil, maar dat is nergens voor nodig. Voor deze vijf makkelijke vegan avondeten recepten hoef je echt geen chefkok te zijn en zet je toch iets super lekker en gezonds op tafel.
nieuwe vegan producten
Vegan · 29. maart 2018
Het is weer eind van de maand, dus dan is het weer tijd voor een lijstje met nieuwe vegan producten! Ik had verwacht dat ik op een gegeven moment ik niet meer zo veel nieuwe producten zou kunnen vinden maar ook deze maand is het weer een volle lijst!

vegan pasen
Ontbijt · 26. maart 2018
Wie Pasen zegt, denkt vaak snel aan ei. Maar je kunt ook een heerlijk eivrij vegan Pasen vieren. Met deze vier brunch recepten verras je iedereen tijdens Pasen. In dit blog vindt je recepten voor citroen energy balls, kikkererwten omelet, baba ganoush en carrot cake bananenbrood.
plantaardige melk koffie
Vegan · 24. maart 2018
Wat is nu eigenlijk de beste plantaardige melk voor in de koffie? Deze vraag zie ik vaak voorbij komen. Zelf zweer ik al tijden bij havermelk, maar echt zeker van dit antwoord was ik nooit. En zo als een echt analist betaamt, zocht ik het natuurlijk voor je uit met een klein onderzoekje!

Meer weergeven