Posts met de tag review



de gouden radijs kookboek
Vegan · 03. december 2018
De afgelopen weken kookte ik uit het vegan kookboek De Gouden Radijs van Marit Biemans. Vandaag vertel ik je alles over dit boek, wat ik er uit maakte, hoe het smaakte en wat mijn oordeel over dit kookboek is.
kruidvat natures
De afgelopen tijd testte ik de Kruidvat Natures sensitive skincare lijn. Een gloednieuwe natuurlijke en vegan skincare lijn voor een klein prijsje, ik was dan ook erg benieuwd naar de producten! Mijn review, alle informatie over de Natures lijn en meer informatie over een toffe winactie lees je hier.

seepje
Fair fashion & groene beauty · 08. januari 2018
Om je garderobe duurzaam te maken is naast het maken van weloverwogen aankopen en fair fashion nog een ding dat belangrijk is om rekening mee te houden. Dat is namelijk het doen van de was. Wanneer je kleding goed verzorgd, gaat het langer mee. En het liefst wassen we die duurzame garderobe ook nog een beetje op een duurzame manier toch? Vandaag ga ik je meer vertellen over het merk Seepje waarmee je natuurlijk en milieuvriendelijk de was mee kunt doen.
vegan cheese
Vegan · 31. augustus 2017
Kaas is voor veel mensen de grootste drempel om plantaardig te gaan eten. En dat is ook niet gek, in kaas zit namelijk de stof caseïne dat verslavend werkt. Voor iedereen die bang is dat 'ie kaas gaat missen heb ik goed nieuws. Er bestaat namelijk vegan kaas en het is super leuk om zelf te maken!

vegan visvervangers
Vegan · 24. augustus 2017
Vleesvervangers kennen we inmiddels wel, maar de laatste tijd verschijnen er ook steeds meer visvervangers in de schappen van de supermarkt. Ik probeerde eerder al eens vegan garnalen en vond het echt niet lekker, maar toch was ik na deze traumatische ervaring benieuwd naar andere soorten visvervangers. In dit artikel vergelijk ik drie soorten vegan visvervangers met elkaar.
my green universe
Fair fashion & groene beauty · 18. juli 2017
Ik heb jullie hier al eerder vertelt over mijn probleemhuid. Door het stoppen met de pil is mijn huid erg vet geworden en kreeg ik steeds vaker last van acne. Dat is gelukkig redelijk onder controle nu, helaas betekend dat ook dat ik weer steeds vaker last van droge huid krijg, vooral op mijn benen en voeten heb ik hier last van. Van My Green Universe kreeg ik drie producten opgestuurd om dit tegen te gaan. Vandaag deel ik wat ik van deze producten vind.

review hippie lane
Vegan · 11. juli 2017
Wanneer een van je Instagram-helden een kookboek uitbrengt, ben je natuurlijk gelijk enthousiast! Ik heb het kookboek Hippie Lane nog maar een aantal weekjes in huis, maar ik heb er al meer dan genoeg uit gemaakt om een review met jullie te delen. Benieuwd naar wat ik maakte en mijn eindoordeel? Dat lees je hieronder.
barefoot-sos-shampoo-1
In tegenstelling tot mijn gezicht die sinds ik gestopt ben met de pil erg vet is, is mijn hoofdhuid juist hartstikke droog. Ik hier altijd last van gehad. Vooral in de wintermaanden wordt het erger. Niet erg charmant die schilfertjes, en ook zeker niet fijn. Een goede en dierproefvrije shampoo voor een droge hoofdhuid vinden bleek ook niet bepaald een (vegan) eitje.

Fair fashion & groene beauty · 24. april 2017
Het is vandaag wereldproefdierendag, een dag waarbij extra wordt stil gestaan bij alle proefdieren die vandaag de dag nog steeds worden gebruikt voor het testen van onder andere cosmetica. Om dit onderwerp positief te houden deel ik vandaag een review van mijn favoriete cruelty free mascara.
Vegan · 08. april 2017
Ik ben dol op alle zoetigheid en vegan snacks. Tussendoor eet ik meestal fruit, maar vaak heb ik toch wel zin in wat "lekkers" of iets simpels tussendoor. Want ja, zo'n sinaasappel onderweg is niet heel handig. Ik vind zo'n vegan reep dan ook ideaal voor in mijn bureaula in mijn tas voor noodgevallen.

Meer weergeven