Posts met de tag reviewblog



vegan cheese
Vegan · 31. augustus 2017
Kaas is voor veel mensen de grootste drempel om plantaardig te gaan eten. En dat is ook niet gek, in kaas zit namelijk de stof caseïne dat verslavend werkt. Voor iedereen die bang is dat 'ie kaas gaat missen heb ik goed nieuws. Er bestaat namelijk vegan kaas en het is super leuk om zelf te maken!
vegan visvervangers
Vegan · 24. augustus 2017
Vleesvervangers kennen we inmiddels wel, maar de laatste tijd verschijnen er ook steeds meer visvervangers in de schappen van de supermarkt. Ik probeerde eerder al eens vegan garnalen en vond het echt niet lekker, maar toch was ik na deze traumatische ervaring benieuwd naar andere soorten visvervangers. In dit artikel vergelijk ik drie soorten vegan visvervangers met elkaar.

vegan snacks
Vegan · 29. juli 2017
Er zijn veel verschillende soorten vegan snacks, repen en tussendoortjes te vinden in de supermarkt. Sterker nog, het lijken er maandelijks steeds meer te worden! Tijd voor een overzichtje dus!
my green universe
Fair fashion & groene beauty · 18. juli 2017
Ik heb jullie hier al eerder vertelt over mijn probleemhuid. Door het stoppen met de pil is mijn huid erg vet geworden en kreeg ik steeds vaker last van acne. Dat is gelukkig redelijk onder controle nu, helaas betekend dat ook dat ik weer steeds vaker last van droge huid krijg, vooral op mijn benen en voeten heb ik hier last van. Van My Green Universe kreeg ik drie producten opgestuurd om dit tegen te gaan. Vandaag deel ik wat ik van deze producten vind.

review hippie lane
Vegan · 11. juli 2017
Wanneer een van je Instagram-helden een kookboek uitbrengt, ben je natuurlijk gelijk enthousiast! Ik heb het kookboek Hippie Lane nog maar een aantal weekjes in huis, maar ik heb er al meer dan genoeg uit gemaakt om een review met jullie te delen. Benieuwd naar wat ik maakte en mijn eindoordeel? Dat lees je hieronder.
lumabelle
Fair fashion & groene beauty · 09. juli 2017
Ik ga er geen doekjes om winden, clean en cruelty-free beauty producten shoppen is lastig. Toen ik besloot om voor dierproefvrije en vegan beauty producten te gaan wist ik eigenlijk niet waar ik moest beginnen. Want hoe moest ik nu weten of een merk dierproeven deed of welke ingrediënt van de lijst dierlijk was? Precies om deze reden heeft Sarah de webshop Lumabelle opgericht. Vandaag vertel ik je meer over haar webshop en over mijn favoriete producten en merken.

natuurlijke zonnebrand
Fair fashion & groene beauty · 01. juli 2017
Dat zonnebrand gebruiken erg belangrijk is hoef ik jullie natuurlijk niet te vertellen. Maar wist je dat veel zonnebrandcrèmes chemische filters bevatten die eigenlijk helemaal niet zo goed zijn voor jouw huid en de natuur? Ik testte de natuurlijke zonnebrand van Godess Garden. In dit artikel lees je mijn ervaring.
blissful basil
Vegan · 13. juni 2017
Soms weet je al voordat een kookboek uitkomt dat je 'm graag wilt hebben. Dat is precies wat ik had toen ik hoorde dat Ashley Melillo van de blog Blissful Basil een kookboek ging uitbrengen. Ik volg haar blog al een tijdje en ben gek op haar lekkere recepten en lichte foto's. In dit artikel vertel ik jullie of haar kookboek mijn hoge verwachtingen heeft kunnen waarmaken.

barefoot-sos-shampoo-1
In tegenstelling tot mijn gezicht die sinds ik gestopt ben met de pil erg vet is, is mijn hoofdhuid juist hartstikke droog. Ik hier altijd last van gehad. Vooral in de wintermaanden wordt het erger. Niet erg charmant die schilfertjes, en ook zeker niet fijn. Een goede en dierproefvrije shampoo voor een droge hoofdhuid vinden bleek ook niet bepaald een (vegan) eitje.
Vegan · 29. april 2017
Ik heb de afgelopen tijd weer een aantal kookboeken aangeschaft. Altijd fijn om weer wat nieuwe inspiratie op te doen. Ik kocht onder andere het kookboek Bowls of Goodness van Nina Olsson. Vandaag deel ik een review van dit vegetarische kookboek met jullie.

Meer weergeven