Inspiratie en gedachte

podcast tips
Inspiratie en gedachte · 23. april 2019
Muziek, boeken, vlogs en films mogen even blijven liggen. Ik heb namelijk een nieuwe verslaving: podcasts! En ik geloof dat ik niet de enige ben, steeds meer mensen gaan namelijk podcasts luisteren. Mocht je zelf ook al fan zijn, of wil je juist beginnen met het luisteren van podcasts? Dan heb ik hieronder wat tips voor je op een rijtje gezet!
miracle morning
Inspiratie en gedachte · 20. december 2018
Ik krijg wel eens de vraag hoe ik dat toch allemaal doe: een baan, een blog en taarten bakken op bestelling. Mijn geheim: goed slapen en vroeg opstaan! Veel van mijn collega’s verbazen zich er dagelijks over. Ik ben iedere dag om 07:00 al op het werk en de ochtend is voor mij, in tegenstelling tot veel andere mensen, het meest productieve deel van mijn dag. Waarom ik mezelf rond 06:00 al mijn bed uit sleep? Om meer te halen uit mijn dag! In dit artikel geef ik je tips hoe jij dit ook kunt...

documentaires over duurzaamheid
Inspiratie en gedachte · 01. februari 2018
Zin om eens wat anders te kijken op Netflix dan Stranger Things? Dan heb ik wat voor je! Ik heb tien absolute must see documentaires over duurzaamheid voor je op een rijtje gezet, dus pak de popcorn er maar vast bij!
blackbirds and cakes
Inspiratie en gedachte · 02. november 2017
Hoera! Mijn blog bestaat een jaar. Om mijn blog-verjaardag te vieren heb ik een aantal leuke feitjes en jullie favoriete artikelen op een rijtje gezet en geef ik maar liefst twee hele lekkere prijzen weg.

stoppen met de pil
Inspiratie en gedachte · 28. oktober 2017
Ik ben inmiddels alweer een jaar gestopt met het nemen van de pil. Ik heb lang getwijfeld of ik er iets over zou schrijven. Maar nu ik een jaar lang hormonale anticonceptie vrij ben heb ik besloten toch mijn ervaringen te delen. Juist omdat de ervaringen van andere heel erg waardevol waren in mijn beslissing.
documentaires over klimaatverandering
Inspiratie en gedachte · 05. juni 2017
Vandaag is het World Environment Day, een dag waarbij we extra stil staan bij het milieu. Ter ere van deze dag deel ik een lijstje met must see documentaires over klimaatverandering en onze invloed op het milieu.

Inspiratie en gedachte · 16. februari 2017
Misschien hebben jullie het nieuwsbericht van het RIVM laatst gelezen, over dat het eten van dierlijke producten slecht zou zijn voor het milieu. Toen ik dit voor het eerst hoorde een aantal jaar geleden via een verkiezingscampagne van een groene partij, had ik geen idee dat dit zo was. Ik kon mijn oren niet geloven, maar auto's, afval en waterverbruik waren toch juist slecht voor het milieu? Waarom hoorde ik nooit eerder wat hierover?
Inspiratie en gedachte · 25. januari 2017
Instagram is mijn favoriete social media platform. Ik post zelf regelmatig foto's van mijn kookkunsten, deze kan je hier vinden. En ik mag er ook graag de nodige inspiratie op doen. Op mijn tijdlijn komen de mooiste creaties langs waardoor ik allerlei leuke gerechtjes kan verzinnen. Vandaag deel ik mijn 5 favoriete Nederlandse Instagrammers met jullie.

Inspiratie en gedachte · 21. januari 2017
Ik vertelde jullie al in een eerdere blog waarom ik er voor heb gekozen om veganistisch te leven. De aankomende tijd ga ik meerdere reden belichten om te kiezen voor een vegan levensstijl, in dit blog wil ik het graag hebben over de dieren.
Inspiratie en gedachte · 11. januari 2017
Als je mij vijf jaar geleden had gezegd dat ik nu veganist zou zijn, dan zou ik je vierkant hebben uitgelachen. Ik snapte de beweegredenen totaal niet, al ben ik wel altijd een dierenvriend en natuurliefhebber geweest. Het was een ver van mijn bed show, ik kende niemand die veganistisch at, en eigenlijk ook geen vegetariërs. Ik at zelf dagelijks vlees of vis, en heb er nooit bij stil gestaan waarom je dit niet zou doen.

Meer weergeven