Lunch

vegan broodbeleg
Lunch · 15. februari 2018
Maar wat eet je dan op brood? Die vraag krijg ik regelmatig sinds ik plantaardig eet. Gelukkig is er meer dan voldoende vegan broodbeleg. Er is namelijk veel broodbeleg toevallig plantaardig. In dit artikel geef ik je inspiratie over wat je allemaal op brood kan eten als vegan.
vegan zalm
Lunch · 31. oktober 2017
Toen ik laatst een blog over vegan visvervangers schreef merkte ik dat ik niet de enigste was die de smaak van vis mistte. Fijn dus dat er vegan alternatieven te koop zijn, wel jammer is dat deze vegan alternatieven veelal op hetzelfde neer komen. Ze hebben allemaal een gepaneerd jasje en allemaal burgers/vissticks.

pita pizza
Lunch · 03. juli 2017
Soms zijn de makkelijkste recepten ook de allerlekkerste recepten. En dat is toch wel een klein beetje zo met deze pita pizza's. Ze zijn super makkelijk en snel klaar en ze doen het prima als lunch, avondeten of snack!
vegan wraps met geroosterde kikkererwten
Lunch · 30. mei 2017
Ik ben helemaal fan van to-go lunches. Overal waar ik heen ga sleep ik allerlei bakjes, fruit en water met mij mee. Handig voor onderweg, en een goedkoop en gezond alternatief op de bedrijfskantine.

Lunch · 10. april 2017
Nog maar een klein weekje tot Pasen. Ik heb afgelopen weekend al een soort pre-paas brunch gehouden en vandaag deel ik maar liefst 5 vegan paas brunch recepten met jullie!
Lunch · 31. maart 2017
Ik ben zo iemand die haar goede voornemens, en dan vooral haar gezonde voornemens, lastig vol houdt. Wanneer ik mezelf voorneem iedere avond yoga te gaan doen, plof ik na een aantal dagen op de bank met chocolade en Netflix. En wanneer ik denk vanaf vandaag ga ik alleen nog maar gezond eten, eet ik aan het eind van die week het liefst taartjes en een goede vegan burger.

Lunch · 31. januari 2017
Toen ik een bijbaantje had als schoonmaakster in mijn schooltijd, werkte ik veel samen met Turkse collega's. Ik vond het altijd een feestje wanneer ze eten meenamen, super om eens wat van andere culturen te proeven! Via mijn collega's maakte ik voor het eerst kennis met bulgur, sindsdien is het een van mijn lievelings-granen.
Lunch · 25. november 2016
In de categorie het simpelste recept ooit: zoete aardappel toast! Dit gerecht is al een tijdje een trend op social media, en ik heb het afgelopen week zelf ook eindelijk geprobeerd! Het is simpel maar zo lekker, ik heb er een nieuwe verslaving bij vrees ik. Zoete aardappel toast eet je op een zelfde manier als dat je brood eet, en net als bij brood zijn er veel variaties mogelijk. Het is zowel lekker met zoet als hartig beleg. Eigenlijk is het een enorm gezonde variatie op brood! Én het is ook...

Lunch · 01. november 2016
Wraps voor lunch vind ik een echte traktatie! Ik ben zelf geen grote fan voor brood voor de lunch, meestal eet ik een grote salade met gekookte granen. Dus wanneer er weer eens wraps op het menu staan wordt ik helemaal blij. Ik maak meestal een frisse wrap met paprika, komkommer, radijsjes en een soja-yoghurt sausje. Dat past niet meer helemaal bij dit herfstige weer. Dus het was tijd om een nieuwe versie te bedenken. Door de walnoten en balsomico krijgt de de wrap een warme en herfstachtige...
Lunch · 24. oktober 2016
Ik heb mezelf dit jaar opgegeven als captain voor de Vegan Challenge. Voor degene die niet bekend zijn met de Vegan Challenge: het is een initiatief waarbij iedereen zichzelf kan opgeven om een maand langs veganistisch te eten. Wanneer je jezelf inschrijft krijg je dagelijks een email waarin je 3 recepten vind en informatie over veganisme. Benieuwd geworden? Bezoek de website: http://veganchallenge.nl/ voor meer informatie!