Ontbijt

chiapudding
Ontbijt · 23. november 2017
Toen ik een foto van dit vrolijke ontbijtje op Instagram postte met de vraag of je het recept op mijn blog zou willen zien was het antwoord eenduidig: ja. U vraagt, wij draaien! Dus bij deze het recept voor pindakaas chiapudding met blauwe bessen chiajam.
vegan shakshuka
Ontbijt · 19. november 2017
Vertelde ik je donderdag nog over ons weekendje tiny house in Amsterdam, staat er voor volgende week alweer een reisje op de planning! We gaat een week naar Israël om Tel Aviv en Jeruzalem te bezoeken. Ik kijk echt uit naar het mooie weer, de cultuur en naar het lekkere eten.

vegan pannenkoeken
Ontbijt · 19. augustus 2017
Je kent het wel, dat beeld uit Amerikaanse films en series waar bij ieder gezin in de ochtend een stapel dikke kleine pannenkoekjes op tafel staat. Ik was altijd mega jaloers wanneer het weer voorbij kwam op tv. Zo wou ik mijn dag ook wel beginnen. En als ik iets wil, dan doe ik dat gewoon! Met deze vegan pancakes begin je de dag extra feestelijk.
boekweitcreme
Ontbijt · 07. augustus 2017
Op het gebied van eten luister ik altijd naar mijn lichaam. Dus ook wanneer mijn lichaam roept om chocolade geef ik daar aan toe. En de beste manier om aan dit soort cravings toe te geven is om er een verantwoorde variant mee te maken. Met deze chocolade boekweitcréme voor ontbijt heb gelijk je dagelijkse portie chocolade gehad en begint je dag met een klein geluksmomentje.

pindakaas granola met chocolade
Ontbijt · 07. juli 2017
Onder het mom van "make your own" maakte ik zelf granola. Handig want: verpakkingsvrij, gezonder en lekkerder. En die geur die vervolgens in je huis hangt is ook gewoon heel erg lekker!
havermelk maken
Ontbijt · 19. juni 2017
Ik gebruik graag kant-en-klare plantaardige melk. Het gaat in smoothies, koffie, sausjes en taartjes. Misschien gebruik ik het zelfs iets te veel bedacht ik mezelf toen ik mijn afval eens goed onder de loep ging nemen. Het leek me dus niet alleen leuk om zelf eens plantaardige melk te maken, maar ook nog eens een manier om geld te besparen en afval te verminderen.

frambozen nicecream
Ontbijt · 11. juni 2017
Ijs voor ontbijt? Is dat gezond? En heb je er echt maar 3 ingrediënten voor nodig? En is het ook nog eens heel snel klaar? Ja! Ik kon het eerst zelf nauwelijks geloven maar waar je vroeger van droomde als kind, is eigenlijk best verantwoord!
matcha chia pudding
Ontbijt · 07. juni 2017
Deze matcha chia pudding is eigenlijk mijn favoriete drankje in ontbijt vorm. Op deze manier probeer ik gezond en makkelijk ontbijten toch een beetje leuk te maken. Want nee, je hoeft heus niet iedere ochtend een groene smoothie te drinken om je dag gezond te beginnen.

Ontbijt · 12. mei 2017
Wie mij volgt op Instagram heeft het vast al door: ik ben fan van ontbijtjes. Ik maak van ieder ontbijt een feestje om zo mijn dag goed te beginnen. Het liefst eet ik voor lunch zelfs nog een keer ontbijt. Het zal je misschien dan ook verbazen dat ik eigenlijk nog niet zo lang ontbijt.
Ontbijt · 26. april 2017
Als je wel eens op mijn Instagram pagina of tussen mijn ontbijt recepten kijkt weet je het allang: ik hou van zoete ontbijtjes. Hoe meer ze lijken op toetjes, hoe beter! En wat is er in dat opzicht nu beter dan een taart voor het ontbijt? Vandaag deel ik het recept voor deze schattige vegan ontbijt taartjes met kokosyoghurt en vers fruit en kun je een Yogi & Yousef dadel pakketje winnen.

Meer weergeven