VEGAN RECEPTEN


VIDEO: 3 x vegan koekjes

vegan koekjes

Het heeft even geduurd maar ik heb eindelijk een nieuwe video online. In deze kookvideo laat je zien hoe je vegan koekjes kunt bakken. De koekjes zijn allemaal redelijk guilt-free, makkelijk te bereiden. Ze zijn glutenvrij, vrij van olie, op eentje na vrij van geraffineerde suiker maar ze zijn vooral heel erg lekker. Enjoy! 

meer lezen 4 Berichten

Vegan chocolade ganache taartjes

vegan chocolade ganache tart

Geloof je me als ik je zeg dat deze vegan chocolade ganache taartjes super makkelijk om te maken zijn? Ze zien er heel chique uit, maar het maken van dit vegan dessert is echt kinderlijk eenvoudig! 

meer lezen 8 Berichten

5 x vegan ontbijt recepten

vegan ontbijt inspiratie

Wil je vaker plantaardig eten of ben je op zoek naar vegan ontbijt inspiratie? Dan is dit een post voor jou! Ik deel mijn favoriete vijf ontbijtjes met je voor iedere werkdag. Sommige zijn super snel klaar en andere hebben wat voorbereiding nodig. Het is in ieder geval een afwisselend lijstje geworden. 

meer lezen 4 Berichten

Vegan warme chocolademelk met slagroom

vegan warme chocolademelk

Wat is er nu lekkerder dan een mok warme chocolademelk met slagroom als het koud is? Nou, wat dacht je van vegan warme chocolademelk met kokosslagroom! Super makkelijk om zelf te maken en waarschijnlijk heb je alle ingrediënten al in huis om het nu te  gaan maken. 

meer lezen 0 Berichten

Vegan bircher muesli, het ultieme mealprep ontbijt

vegan bircher muesli

Deze vegan bircher muesli is het ideale ontbijt voor wanneer je weinig tijd hebt in de ochtend. Dit is echt het ultieme vegan mealprep ontbijt. Door in een keer een grote portie te maken kun je er meerdere dagen van eten, super handig!

meer lezen 4 Berichten