VEGAN RECEPTEN


Basic vegan chocolade cake

vegan chocolade cake

Een vegan chocolade cake stond al een tijdje op mijn lijstje om te maken voor op mijn blogs. Niets fancy, gewoon een chocolade cake net als vroeger. 

meer lezen 6 berichten

Makkelijke bloemkool chipotle wraps

bloemkool wraps

Als je veganisten te eten krijgt, of een veganist bent die gasten over de vloer krijg is het altijd weer een opgave om iets leuks op tafel te zetten waar iedereen blij van wordt. Dit recept voor bloemkool chipotle wraps is een ideaal gerecht voor dit soort gelegenheden. Het is super snel en simpel om te maken en iedereen vindt het lekker!

meer lezen 4 berichten

Makkelijk Marokkaans stoofpotje met kikkererwten en zoete aardappel

Marokkaans stoofpotje

Nieuw jaar dus weer volop gezonde voornemens natuurlijk. Ik doe dit jaar ook een keer mee met die gezonde voornemens en ga proberen iets vaker te sporten en minder te snoepen. Dit Marokkaanse stoofpotje met lekker veel groenten is een prima recept om die gezonde voornemens mee vol te houden!

meer lezen 6 berichten

Vegan borrelplank voor op nieuwjaarsavond

vegan borrelhapjes

Kerst is nog maar net voorbij en ik zit alweer met mijn hoofd bij de volgende feestdag. Over een paar dagen is het namelijk alweer nieuwjaarsavond. En om die avond een beetje te overleven heb je natuurlijk heel veel vegan borrelhapjes nodig. Ik maakte een vegan borrelplank met  zowel zoete als hartige snacks. De recepten deel ik in dit artikel!

meer lezen 14 berichten

Vegan kerstmenu: 20 x vegan kerstrecepten

vegan kert menu

Ik hoop dat jullie mijn kerstrecepten nog niet helemaal zat zijn. Voor wat last minute vegan kerst inspiratie heb ik een mijn recepten en die van andere bloggers op een rijtje gezet. 

meer lezen 6 berichten