VEGAN RECEPTEN


Vegan chocolade koffie tart met karamel vulling

vegan chocolade karamel tart

Deze vegan chocolade koffie tart met karamel vulling is echt zó enorm lekker! Het is zo’n taart die je kunt blijven eten ook al is ‘ie stiekem best wel machtig. Maar echt, alleen al voor die vloeibare karamel vulling zou je continu een stukje willen aansnijden. Lees snel verder voor het recept!

meer lezen 4 Berichten

Vegan buddha bowl met geroosterde bloemkool en kikkererwten

vegan buddha bowl

Er staat weer een lekker recept voor je klaar! Dit keer een recept voor een vegan buddha bowl met geroosterde bloemkool en kikkererwten en tahini dressing. Heerlijk als to go lunch of als maaltijd salade op een warme dag.

meer lezen 1 Berichten

Makkelijke vegan donuts

vegan donuts recept

Hebben deze vegan donuts een introductie nodig? Eigenlijk niet he.. De foto's zeggen eigenlijk al meer dan duizend woorden dus lees snel verder voor het recept van deze makkelijke donuts! 

meer lezen 12 Berichten

Vegan gnocchi met arrabbiata saus

vegan gnocchi arrabiata

Eindelijk weer eens een lekker en makkelijk recept voor het avondeten! Deze vegan gnocchi  staat met een halfuurtje op tafel en is wat mij betreft echt het ultieme comfort food voor op een doordeweekse dag! 

meer lezen 8 Berichten

3 x vegan appelflappen, maar dan anders!

vegan appelflappen

Ik weet niet waarom, maar appelflappen zijn toch wel echt typisch voor oud op nieuw. De variant met appel, rozijnen en kaneel kennen we inmiddels wel, dus ik maakte drie appelflappen maar dan anders. Het recepten vind je hieronder!

meer lezen 4 Berichten