VEGAN RECEPTEN


Vegan vijgen amandel cake

vegan vijgen amandel cake

Momenteel zijn vijgen volop in het seizoen! Ik scoorde er een aantal voor €0,35 per stuk, dus dat vroeg om een baksel met vijgen, en dan deel ik uiteraard ook het recept met jou! Deze amandel vijgen cake is de ultieme vegan herfst cake als je het mij vraagt! 

meer lezen 0 Berichten

7 x low budget vegan recepten

low budget vegan recept

Op de een of andere manier wou het mij nooit echt lukken, low budget en vegan eten.. Nu is low budget eten sowieso niet echt iets wat mij ooit is gelukt, maar dat terzijde. De laatste tijd lijkt er toch wat veranderd in deze eigenschap, ik ben namelijk flink aan het besparen op mijn boodschappen door lekkere en goedkope recepten te koken. In dit artikel lees je mijn zeven favorieten vegan low budget recepten. 

meer lezen 6 Berichten

Vegan kladdkaka: Zweedse fudgy chocoladetaart

Vegan kladdkaka

Kladwatte? Kladdkaka is een Zweedse knoeicake, in ieder geval als we de vertaling moeten geloven. Deze taart is hoe dan ook een echte Zweedse klassieker. Als je ooit in Zweden op vakantie bent geweest ben je 'm vast wel een keer tegen gekomen! In dit artikel deel ik het recept voor een mega jummie vegan kladdkaka. 

meer lezen 0 Berichten

Vegan B.L.T. met bacon van rijstvellen

vegan b.l.t. bacon

Het eeuwige "ja maar bacon" excuus kan vanaf nu officieel van tafel (als dat al niet eerder kon)! Want deze vegan B.L.T. met bacon gemaakt van rijstvellen is net zo crunchy en chewy als de real deal dus nu kun je voortaan gewoon deze dier, milieu en mens-vriendelijke bacon eten.

meer lezen 4 Berichten

Hummus plaattaart met gegrilde groente

hummus plaattaart

Soms heb je van die recepten die al tijden lang in je hoofd zitten maar er steeds maar niet van komen om te maken. Deze hummus plaattaart met gegrilde groentes is er zo eentje. Laatst maakte ik eindelijk wat er in mijn hoofd zat en het recept deel ik natuurlijk ook met jou! 

meer lezen 4 Berichten